Wednesday, November 23, 2011

topic of the day: congratulations to the malaysia's football team!!

perh xsangke gler kite menang dlm perlawanan bola sepak sukan sea isnin lepas..
n noob gler sb bru nk post bende ni arini..bkn pe broadband belum bayar mlm tu so arini bru byr arini la berkesempatan untuk meluahkn kebahagiaan di hatiku ni dan kongsi kn nye dgn semua..
mase tgk game uh andi xdapat dok diam,jantung lak dok dubdab cam jumpe bf lak,n suspen dier tuh blh aku andi sawan..mn xnye,kite dpt bnyk peluang untuk jaringkn gol tp xmasuk je..geram je tp xblh nk slhkn pemain jgk dorg da wat yg terbaek..
n kesian dorg kne belasah dgn indon dorg men kasar tp seb bek ah pemain kite dpt menunjukkn belang dorg dgn tak mengaku kalah dan akhirnye memenangi perlawanan tu..lg 1 andi ase,tuhan mmg menyebelahi kite, mungkin sb dier nk warga indonesia untuk sedar dan buka mate dan tak lg memperlekehkn kekuatan pasukan bola kite..tp andi betol2 salute la dorg,sebab dorg bermati-matian lawan,mmg nampak kesunguhan dorg,xmcm pemain lame, men nk name keja bola pun mls cmne la nk maju..
tp mlm tu mse penalty kick, khairul fahmi mmg ketare ke-power-an dier..sb dier dpt agak arah sepakan pemain indonesia cum sygnye dier xckup laju maybe sb pnt gler kot..tp wa salute lu bro!!!

yg kelaka mlm tu, mse badrul golkn gol kemenagankn tu 1 fam andi terlompat2,berlari2 n jerit2 cm org gler sb happy sgt!!! hahaha kelaka gler...
tahniah!!anda tlh membanggakn dan mengharumkn name malaysia!!


No comments:

Post a Comment