Saturday, October 15, 2011

topic of the day: brains and beauty

some say that mostly beautiful women are dumb and the ugly ass women are brilliant but i beg to differ..
cuz to me women can be both beautiful and smart..
and kari byron is the prove..

for those who dont know who kari byron is,she is one of the host in the discovery channel show mythbusters..a show where they test the plausibility of various myths..and it is my favorite show ever!!
one of the things that i like about it is that its not a cock fest like all the other shows in discovery channel..even though the show has brilliant men on it but kari proves that she could be as smart and as ass kicking as they are..
when they world is slowly losing more and more woman role models to look up to, but thank god there is someone like kari to be a great role model for young woman out there..cuz shes hot, smart, shes an artist, and on top of that shes a mom also!!
cool rite!!
she is everything that a women wanted to be..
and i hope someday i could be as hot,as smart and as creative as her!!
look at her for god sakes!! shes hot as hell!!! hahaha..!!!





ade sesetengah org kate kalo wanita yang lawa mesti benggap, tp yang buruk tu selalunye cerdik,tp andi xrase camtu..
sb and rase wanita boleh jadi cantik dan bercerdik pade mase yang same..
buktinya..kari byron...

kepada korg yang xtau sape kari byron ni,dier adalah host rancangan mythbusters kt saluran discovary,rancangan yang menguji kebenaran mitos tu..dan rancangan tu adalah rancangan favorite andi tau!!!
salah satu bende yang andi suke pasal rancangan tu adalah sebab cite tu tak di domininasi kan oleh lelaki tak seperti rancangan2 len kat discovery channel tu..walaupun dlm rancangan tu ade beberape lelaki yang bijak belake,tp kari membuktikn kepada semua bahawa dier pun cukup mantap dan bijak seperti mereke yang len..
dalam mase skg ni dunia kite makin lame makin berkurangan tokoh wanita untuk kite jadikan idola,dan nasib bek la ade wanita cam kari ni untuk di jadikan idola untuk wanita2 muda zaman skg ni..sb dier tu da la hot, cerdik, pelukis dan juga seorang ibu..
dier ade semuanya yang seorang wanita ingin jadi..
tapi andi harap sangat 1 hari nanti andi boleh jadi cam dier!! kan bez!!


No comments:

Post a Comment