Thursday, October 6, 2011

boys and tips on how to get them

there are many types of guys in the world..
there are cute guys like:
alex evans
hot guys with delicious body like:
taylor lautner
adorably funny guys like:
ian & anthony from smosh
bad boy rock star guys like:
jared leto
& andy six
and some guys are just so handsome and gorgeous like:
lee min ho
& kim hyun joong

but what kind of guys do you fancy??
im sure all girls have their own personal taste when it comes to guys that they want as their boyfriend..
some girls looks for tall, light skins guys, with an adorable face that they can stare at all day, or guys that are romantic and can swept them off their feet..
but me im the kind of person who put appearance 2nd and personality first..
i like boys who can make me laugh, who can make a fool of themselves just to make his girlfriend laugh even when people are watching, guys whose goofy but they can also be serious when a certain situations need them to be and a guy who understand me...cuz i am a very weird person, and its hard to find a guy who understand my humor that they dont think im crazy, or a guys who understand my complications,cuz i am claustrophobic, im clumsy all the time, i have very sensitive skin, i and im allergic to nuts..
and i always likes to get to know a guy first before falling in love with them...
cuz to me falling in love with someone just cuz they look good on the outside will result in a terrible relationship..cuz a good looking face doesn't guarantee a great heart or attitude right?
i guess that's why i always gets goofy looking guys..LOL
cuz to me what matters is whats inside and how the guy treat me..not how he looks..cuz looks wont last forever...
if you fall for someone just cuz they're hot, then wait for another 8-10 years..im sure that person wont be so hot after all..
and im not saying that good looking people are not good..some of them are, you just gotta look for the person inside of that pretty face to know the real person completely..
to be honest i have fallen in love tons of time..
some were bad some were good...
but im feel lucky enough to get all the guys that i like:)
im not trying to be cocky or anything but i really always gets the boys that i like..
so that's why i though "hey why not share my methods on how to get guys to like me" with you guys..
okay im not gonna guarantee that my tips will 100% work for you guys..but this is what i do to get boys to fall in love with me and so far i haven't failed not even once LOL..
you can try it if you want but if it doesn't work dont come complaining to me okay??:)

my tips on how to get boys to like you are:
  • play hard to get. this is the most important thing that i think every girl should know and make it as if its their life rule,to play hard to get with guys they like..cuz they way i see it,guys love a challenge, and it is in their nature to chase after girls.. cuz if you dont play hard to get and put out so easily they'd be like " aa this girl is so easy..i can have her anytime i want" and they will get bored with you easily cuz they will think of you as easy to get girl or just a booty call.. you dont want that rite?? if you play hard to get and the guys work so hard to get you that means he really like you...and also by playing hard to get you will find out which guy is the best for you, cuz the person who would really love you is the person who would do anything for you..
  • be calm, cool and collected. if you see the guy that you like or when you're hanging out with him, dont make it obvious that you like them.. cuz you dont want them to see that you like them, cuz if that happened its like you;re exposing your weaknesses to you're enemy, cuz maybe at the time he doesnt like you yet, and if see it in your face that you likes him,it might be a turn off to him..so act calm,cool and collected k?
  • be his pal. by being his pal, you will get close to him,slowly you will know how he is,get to know what kind of person he is and slowly analyze what type of girl he is into.. be the pal that he always wanna be with and spend his time with and flirt with him along the way to give hints that you likes him but not being too obvious..and slowly im sure he will have feelings for you too... also by being his pal you will have time to get to know him so that you wont be rushing into a relationship that might end up badly cuz you move to soon and finding out the person is not who you think he is later in the relationship..
  • be yourself. i think guys likes it better when girls are real and not pretend to be someone else to impress them.. make them love and accept you as you are the way you are..
  • no touchy. it means, never let him touch you inappropriately, like hold your hand or anything before any relationship is establish.. tell him if he wanna do those things he has to be you boyfriend or husband first..if he love you he'll wait..
  • never say I LOVE YOU first!!!wait until he say it to you first... cuz if you say it first and it turns out that he doesn't feel the same way, things will be awkward between the two of you... but if you cant hold it in much longer, just do it..gather some balls to say it and let it out and brace yourself for any answer that he will give okay?
  • test him. so lets say one day he confess to you that he loves you and asks you to be his girlfriend, what would you do?? remember rule no.1.tell him if he want you to be his girlfriend, make him do crazy or silly things to prove that he is worthy of being your boyfriend, or make him wait, or whatever..just test him, if his wiling to do everything you tell him to do,that means he really2 like/love you and then you decide on to or not to be his girlfriend.dont dont push him to far that he looses his patient..test him just enough to prove his love for you okay?love,appreciate, and cherish.

    di dunia ini ada pelbagai jenis lelaki.
    tetapi lelaki jenis apa yang anda suka??
    andi pasti setiap wanita ada citarasa mereka yang tersendiri dalam memilih teman lelaki
    ada yang suka lelaki yang tinggi, kulit cerah, dan wajah yang comel yang membuat anda mahu merenung mereka satu hari suntuk..atau lelaki yang romantic yang membuat anda cair..
    tp bg andi,andi ni jenis yang x pandang luaran tapi lebih mementingkan personality..
    andi suka lelaki yang kelakar, yang xkesah wat bende gila2 hanya untuk buat andi tertawa,lelaki yang kelaka bertempat tp bila keadaan memerlukan dia untuk serious dia boleh serious dan lelaki yang boleh paham perangai dan keadaan andi...
    sebab andi ni budak yang sangat pelik, dan sangat susah buat andi untuk jumpe lelaki yang faham lawak bodoh andi supaya dia xfikir andi ni gila, yang faham keadaan andi sb andi ada claustrophobia, andi slu kelam-kabut and selalu terjatuh la terhempas barang la, kulit andi sangat sensitive jadi andi xblh kuar mane2 sangat, dan andi alergic dgn kacang..
    andi selalunya akan kenal hati budi seseorang tu dulu sebelum jatuh cinta dengan org tu..
    bagi andi, kalo kite jatuh cinta dgn seseorang tu hanya kerana luarannya akan berakhir dengan hubungan yg xbaik atau teruk..sb muka yang handsome atau lawa tak pasti hatinya baik kn?
    agaknya sb tu la andi selalu dapat lelaki yang muke kelaka2 hehehe
    sebab apa yang penting bg andi adalah dalaman dan care dia layan andi dengan baik atau x..bukan sb rupa..lagipun rupa xkan kekal selamanya...
    katakan la korg bercinta dgn seseorang tu sb rupe, tunggu la lg 8-10 andi rase org tu mesti dah xcun atau handsome lg da..hehehe
dan andi bukan mengatakan bahawa orang yang cantik@handsome tu x baik.. sebahagian daripada mereka je, korg kenal hati budi seseorang tu dulu untuk mengenali diri org tu disebalik wajahnya..
jujur ​​andi telah jatuh cinta banyak kali ..
ada yang buruk ada yang baik ...
andi bukan nk belagak ke ape,tapi seriously andi selalu dapat sape2 yang andi suka..
so andi terfikir "hey kenapa tidak berkongsi kaedah saya tentang bagaimana untuk mendapatkan lelaki untuk suka saya" dengan korg semua ..
okay andi tidak memberi jaminan bahawa tips akan 100% berjaya untuk korg semua .. tetapi ini adalah apa yang saya lakukan untuk membuat untuk jatuh cinta dengan saya dan setakat ini saya tidak gagal bahkan tidak sekali LOL ..
anda boleh cuba jika anda mahu tetapi jika ia tidak berjaya jangan datang mengadu kat andi okay?:)

tips saya mengenai cara-cara untuk mendapatkan lelaki adalah seperti berikut:

  • jual mahal.ini sangat penting dan andi rasa setiap gadis perlu tahu dan jadikan ia peraturan hidup mereka untuk jual mahal dengan lelaki yang dorg suka..sb bg pendapat andi, lelaki sukakan cabaran, dan ia adalah dalam naluri mereka untuk mengejar wanita.. sb kalo korg x jual mahal,nanti lelaki akan angap"ala awek ni murah je senang dapat, bile-bile aku nak pun aku boleh dapat" dan dorg akan cepat bosan dengan korg dengan mudah. korg xnak cmtu kn?? jika korg jual mahal dan lelaki tu berusha gila-gila untuk mendapatkan korg bermakna dia benar-benar sukakan @ cinta kn korg ... dan juga dengan ber-jual mahal anda akan mengetahui sama ada lelaki itu terbaik untuk korg atau x, sb orang yang akan benar-benar cinta korg adalah orang yang akan berbuat apa saja untuk mendapatkan korg..
  • tenang, cool dan bersahaja. jika korg mnpk lelaki yang korg suka atau bila korg melepak dengan dia, jangan bg die npk jelas yg korg suke dia .. kalo korg wat mcmtu ia seolah0olah korg menunjukkan kelemahan korg kt musuh ketat korg yang boleh menjatuh kn korg...sb mungkin pada masa tu dia x suke korg lagi, dan jika ketara di muka korg bahawa korg suka dkt laki tu, mungkin ia akan menbuat dier rase pelik and janggal.. bso korg kene cool and relex k cm xde pape je k?
  • jadi membe dia. bile korg kawan dulu, korg akan dpt rapat dgn dia, perlahan-lahan anda korg tahu bagaimana perangai dia, dapat tahu apa jenis orang yang dia tu dan perlahan-lahan menganalisis jenis gadis yang dia suke .. jadi membe dia sentiasa mahu bersama dan menghabiskan masa dengan korg..dan dalam mase yg same korg kene bermain-main mate ke,dengan dia untuk memberi petunjuk yang korg suka kepadanya tetapi jangan la terlalu jelas .. dan perlahan-lahan andi pasti dia akan mempunyai perasaan kt korg juga ... juga dengan jdi kawan, korg akan dapat mase untuk knl hati budi dier dulu supaya xla terburu2 dalam perhubungan,mana la tau tetibe dia tu xseperti yg korg sangke nati kecundang pula kemudian hari..kn susah...
  • jadi diri sendiri. andi rase lelaki lagi suke gadis yang xberpura2..atau gadis yang pura2 jadi org lain hanya untuk mendapat perhatian lelaki tu.. biar mereka suke @ jatuh cinta korg seadanya..
  • boleh pandang2 jangan pegang2. ini bermaksud, jangan membiarkan dia menyentuh korg dengan care yg kurang sopan.. cam pegang tangan korg atau apa-apa sebelum ada apa-apa hubungan.. beritahu dia kalo dia nk pegang tangan ke ape,dier kene jadi teman lelaki atau suami dulu .. jika dia menyayangi korg dia akan tunggu ..
  • jangan cakap I LOVE YOU dulu!!! Tunggu sehingga dia mengatakan kepada korg terlebih dahulu ... jika korg ckp dulu dan ternyata bahawa dia tidak merasa yang sama terhadap korg, kan da malu and nati rase jangal je... tetapi jika korg x dapat tahan lebih perasaan tu, buat je .. redah je tetepi korg kene sediakn diri korg secara mentally untuk terima pape je jawapan dier tu k../
  • uji dia. jadi katakanlah satu hari dia mengaku bahawa dia mencintai korg dan meminta korg untuk menjadi teman wanitanya, apakah yang akan anda lakukan?? ingat peraturan no.1. beritahu dia jika dia mahu korg untuk menjadi teman wanitanya, suruh dia buat perkara-perkara yang gila atau mencabar untuk membuktikan bahawa dia layak menjadi teman lelaki anda, aatau apa sahaja untuk uji kejujuran dia, jika dia sangup untuk melakukan segala yang korg suruh dia lakukan, bererti dia betol cinta/menyayangi korg dan kemudian anda membuat keputusan sama ade nak atau tidak nak jdi girlfriend dau.tp jangan uji lebih2 nati dier fadup pe pun xdapek doh.. ujian dia hanya cukup untuk membuktikan cintanya untuk anda okay?
  • sayang, hargai, dan jaga. bila korg telah menemukan atau dapat seseorang yang istimewa, jangan lupa untuk sentiasa sayang, menghargai dan jaga orang itu sepanjang masa:) cinta sebenar tidak jatuh dari langit, ia bersembunyi di dalam insan yang tuhan yang jodohkn untuk korg dan apabila anda jumpa rang yang istimewa tu, jangan mbiarkan dia pergi ... jika korg biarkn dia pergi, korg mungkin menyesal untuk sepanjang hayat ..
jadi andi rasa itu jela semua tips yang andi ada untuk kongsi dengan korg semua .. andi kongsi sume ini, sebab mungkin ia akan membantu seseorang dalam bagaimanapun cara .. dan andi benar-benar berharap ia dapat membantu .. tapi kalo x berkesan? andi bukan seorang pakar dalam cinta, andi hanya berkongsi apa yang andi tahu dan apa andi pernah alami je .. andi berharap korg semuaxkn bunuh andi jika ia tidak berkesan ye:).. semoga hari anda ceria selalu XOXO ..

5 comments:

  1. Well, i like funny boys. Goofy but emotional and dorky. And yes mata sepet. wahaha xD (idk what the heck am i talking about)

    ReplyDelete
  2. same la kite..tp andi suke amte beso..thats y nd suke ridz hahhahhaha...xpe2 saye fhm:>

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. But definitely not Min Ho and KHJ. :D maybe someone like Kev Jumba xD

    ReplyDelete
  5. andi lg suke ryan higa..dier cm comel smcm je hahah

    ReplyDelete